Barvy Kubíček sro

Primalex TEXTURA - unikátní výrobek

15.04.2014 21:39

 

CHARAKTERISTIKA

Primalex TEXTURA je unikátní výrobek, který odpovídá moderním potřebám při rekonstrukci interiérů. Přináší řešení při kombinaci různých stavebních materiálů a technologií. Důležitým finálním kritériem při dokončování je právě dosažení stejnorodého vzhledu finálních povrchů, tzn. zejména sladění textury u opravovaných částí či detailů a napodobení dobového vzhledu interiérů.

POUŽITÍ

Velmi vhodná pro napodobení jemného štukového povrchu na hladkých podkladech a sjednocování struktury štěn po drobných opravách (např. instalacích) ve všech typech interiérů.

DOPORUČENÉ POUŽITÍ PRIMALEX

Interiérový nátěr určený  pro vytváření stejnorodé textury povrchu hladkých (zejména sádrokartonových) a štukovaných podkladů. Aplikace nátěrů má rovněž renovační charakter u povrchů po drobných zednických opravách (např. po instalacích vody, elektřiny, aj.) nebo všude tam, kde po seškrabání starých nátěrů zůstal nejednotný povrch (např. vrypy nebo rýhy). To znamená, že výrazně eliminuje případné defekty, nerovnosti či nejednotný vzhled vznikající díky těmto zásahům. Je použitelný pro veškeré stěny a stropy z minerálních omítek i sádrokartonů interiérů v obytných, ale i komerčních a užitkových prostorech.

TECHNICKÉ PARAMETRY

Bělost (% BaSO4): 90,3
Objemová hmotnost (kg/l): 1,59

VYDATNOST

4,5 - 6 m²

PŘÍPRAVA PODKLADU

Před vlastní aplikací nátěru povrchy očistíme od prachu a případných nečistot. Nové povrchy (zejména sádrokartonové) i oškrábané nebo opravované doporučujeme penetrovat (zpevnit) Primalexem HLOUBKOVÁ PENETRACE , vždy podle návodu k použití. Ve všech případech je třeba dbát na rovnoměrné nanesení penetrace. Nově opravené plochy je důležité nechat důkladně vyzrát (3-4 týdny), zejména před aplikací tónovaného nátěru.

ŘEDĚNÍ

Primalex TEXTURA je připravený k okamžitému použití, v případě potřeby je možné ředění max. do 5%. Před použitím doporučujeme obsah v obalu promíchat.

BALENÍ

1 a 5 litrů

APLIKACE

váleček

Vyhledávání

Kontakt

Barvy Kubíček s.r.o. Okružní 2004 Tachov 34701

Otevírací doba:
Po - Pa 8,00 - 16,30
Sobota 8,30 - 11,30



374 724 202 Pevná linka
720 684 540 p.Packan