Barvy Kubíček sro

ŘADA BLUE-LINE

09.08.2010 11:44

 

Dům barev BLUE-LINE EXPERT (Dům barev Blue-line)

Dům barev BLUE-LINE EXPERT
Bílý disperzní malířský nátěr s odolností vůči otěru za sucha, připravený k použití do vnitřních prostor pro povrchovou úpravu zejména vápenocementových omítek, zdiva, betonu nebo panelů z lehčených hmot, popř. strukturních papírových tapet, které mohou přicházet do nepřímého styku s potravinami. Kromě otěruvzdornosti za sucha patří mezi benefity produktu výborná krycí schopnost (až 12 m2 /kg) a velmi dobrá bělost. Možnost použití v kombinaci s univerzální akrylátovou penetrací UNIPEN.

k dispozici v balení: 7,5 kg, 18 kg a 40 kg

 

Dům barev BLUE-LINE LINEA (Dům barev Blue-line)

Dům barev BLUE-LINE LINEA
Klasický matný bílý, vodou ředitelný malířský nátěr, připravený k použití do vnitřních prostor pro povrchovou úpravu zejména vápenocementových omítek, zdiva, betonu nebo panelů z lehčených hmot, které mohou do nepřímého styku s potravinami. Mezi jeho přednosti patří: hluboký mat, vysoká vydatnost a snadná aplikace. Možnost použití v kombinaci s univerzální akrylátovou penetrací UNIPEN.

k dispozici v balení: 7,5 kg, 18 kg a 40 kg

 

Dům barev BLUE-LINE MASTER (Dům barev Blue-line)

Dům barev BLUE-LINE MASTER
Matný disperzní malířský nátěr s extra vysokou bělostí (min. 93% BaSO4) a velmi dobrou paropropustností, dokonale odolný vůči otěru za sucha. Připravený k okamžitému použití do vnitřních prostor pro povrchovou úpravu zejména klasických i sádrových omítek, sádrokartonových, sádrovláknitých, dřevotřískových, dřevovláknitých a cementotřískových desek, betonu nebo panelů z lehčených hmot, popř. strukturních papírových tapet, které mohou přicházet do nepřímého styku s potravinami. Možnost použití v kombinaci s univerzální akrylátovou penetrací UNIPEN.

k dispozici v balení: 7,5 kg, 18 kg a 40 kg

 

Dům barev BLUE-LINE UNIPEN (Dům barev Blue-line)

Dům barev BLUE-LINE UNIPEN
Univerzální penetrační prostředek určený k napouštění dosud nenatřených a dobře vyzrálých savých podkladů ve vnitřních prostorech i na fasádách. Zpevňuje podklad, sjednocuje rozdílnou savost různorodých materiálů používaných při opravách omítek. Omezuje tvorbu vlasových trhlinek na finální povrchové úpravě stavebních děl a zvyšuje přilnavost dalších vrstev nátěrů, lepidel či tmelů na penetrovaných podkladech.

k dispozici v balení: 3 l a 5 l

Vyhledávání

Kontakt

Barvy Kubíček s.r.o. Okružní 2004 Tachov 34701

Otevírací doba:
Po - Pa 8,00 - 16,30
Sobota 8,30 - 11,30



374 724 202 Pevná linka
720 684 540 p.Packan